Na Karlovku

Nabídka všech studijních programů Univerzity Karlovy bude na jednom místě na veletrhu v sobotu 25. listopadu 2023 v 9:00–16:00 v budově Právnické fakulty (Praha 1, náměstí Curieových 7). Zástupci UK připravují představení přes 600 studijních programů ze všech fakult, ze kterých si opravdu vybere každý.

Budova Právnické fakulty ožije celou Karlovkou, sejdou se zde studentští zástupci ze všech fakult. Přijedou i kolegové z Hradce Králové a z Plzně.

Program je rozdělen do třech základních částí:

1) Přednášky o studiu na jednotlivých fakultách

V přednáškovém sále číslo 100 a 300 se představí jednotlivé fakulty v podobě přednášky, kde se dozvíte o možnostech studia, aktuální podmínky přijímacího řízení a spoustu dalších užitečných věcí nejen o přijímačkách a o studiu.

2) Studentská zóna – interaktivní program

Studenti Karlovky vám na živo představí svůj studijní program pomocí různých interaktivních ukázek nebo programů. Můžete se tak například na chvíli stát moderátorem televizních zpráv, natrénovat si techniku správného čištění zubů nebo můžete omrknout, jaká kouzla umí tekutý dusík.

Přijdou také zástupci studentských spolků a od nich se zase dozvíte, že život na Karlovce je fajn a zdaleka to není jen o učení. Je to také skvělá příležitost zeptat se studentů na vše, co vás o Karlovce zajímá.

3) Informační pulty fakult

Každá fakulta si připravuje svůj pult, kde si můžete vyzvednout veškeré potřebné materiály o studiu i o přijímacím řízení. Zástupci fakult jsou připraveni vám zodpovědět všechny vaše zvídavé otázky.

Podrobnosti události

Začátek události
25. 11. 2023 9:00 - 16:00
Místo konání
Právnická fakulta UK, náměstí Curieových 7, Praha 1
Webové stránky
nakarlovku.cz/NAKARLOVKU-337.html
Organizátor
Univerzita Karlova
Typ události
Pro uchazeče
Přílohy
Program