Fakulta tělesné výchovy a sportu UK slaví 70 let. Oslavte výročí sportem a slavnostním předáváním medailí absolventům

Oslavy se uskuteční v sobotu 23. září 2023 v areálu FTVS UK na pražském Veleslavíně, který bude pro všechny zájemce otevřen od 10 do 18 hodin. Areál bude otevřen pro všechny zájemce z řad univerzity i veřejnosti. Zváni jsou i rodiče s dětmi, pro které je připraven zábavný sportovní program.

Kromě sportovních aktivit pro děti budou po celou dobu připraveny také netradiční zábavné hry pro děti i dospělé, výstava dobových i současných fotografií, ukázky esportu, představení spolupráce FTVS UK s Centrem Paraple či promítání snímků a videí z různých časových úseků života fakulty. Můžete se těšit také na akční vystoupení vojenského oboru a společné fotografování absolventů.

Krátké projevy představitelů FTVS UK, Univerzity Karlovy a hostů proběhnou ve 13:00. Poté bude následovat předání medailí absolventkám a absolventům, kteří začali studovat na nově založeném Institutu tělesné výchovy a sportu v roce 1953, jenž se později stal součástí Univerzity Karlovy a následně byl přejmenován do současné podoby.
Po celou dobu bude zajištěno občerstvení včetně možnosti obědů v době od 11:00 do 14:00 v nové menze.
Program oslav bude aktualizován na webových stránkách FTVS UK a sociálních sítích.


Související články