Do února na bakaláře, do března na navazujícího magistra. Podejte si přihlášku ke studiu na Filozofické fakultě UK

Přihlášky ke studiu podávejte elektronicky od 1. listopadu 2020 do 28. února 2021 (bakalářské programy), respektive 31. března 2021 (navazující magisterské programy).

Základní a úplné informace o přijímacím řízení najdete na webových stránkách pro uchazeče, kde je k dispozici kompletní nabídka programů, harmonogram přijímacího řízení, užitečné tipy a často kladené dotazy.

Co si pod studijními programy představit? Pokrývá FF UK oblast vašeho zájmu? Prohlédněte si web pro zájemce o bakalářské studium Svět FF UK.

Každoročně pořádá univerzita i fakulta několik akcí pro uchazeče. Letos se vám představíme online: poznamenejte si data 28. listopadu 2020, kdy proběhne setkání Na Karlovku online, a 16. ledna 2021, kdy vás zveme na Den otevřených dveří FF UK (letos tedy spíše oken).

Sledujte nás také na sociálních sítích: jsme na Facebooku, InstagramuTwitteru, pro uchazeče o studium je určen facebookový profil Mířím na FF UK. Pokud si nevíte rady, napište nám na prijimacky@ff.cuni.cz, jsme tu pro vás!


Související články